Pages

leave your foot step here

Thursday, October 24, 2013

Today

Today..
i sat by the cafe.
I saw a lot of people passing,
come and go.
And all of sudden,
I have these unconcious thought coming in.
I want to cry.
Remembering all those memories.
How everything were perfectly drawn in my head.
How everything were neatly carved in my heart.
And how it tumbling up and down
Pain.
Ache.
Hurt.
Leaving me behind
Without notice
Without words
Without anything!
How am i supposed to do?
What am i supposed to do?

I remember you.
Only you.
Do you remember me..?

Wednesday, July 03, 2013

Perempuan Itu Bodoh

Iya.
Saya seorang perempuan
Dan
Saya mengaku
Adakalanya saya bodoh
Adakalanya saya terlalu bijak

bila disoal tentang hati dan perasaan
Perempuan mudah jadi bodoh
Dan
Saya adalah diantara perempuan perempuan itu

Kenapa yer?

Mungkin kerana sifat azalinya
Perempuan itu setia
Perempuan itu mengotakan janji
Perempuan itu bercita cita
Perempuan itu lemah
Perempuan itu...bodoh?

"Jangan dikejar bahagia yang datangnya sementara. Dan jangan pula ditunggu derita selamanya"

The thing is..
We're afraid to move on
We're afraid to start a new chapter
We're afraid to start a new commitment
We're afraid of EVERYTHING!

We're not confident of ourself.
Kerana sifat perempuan sebegitu.

Andai lelaki tahu bahawa
Perempuan garang hari ini
Adalah isteri yang paling manja

Andai lelaki tahu bahawa
Perempuan yang zahirnya kuat
Adalah isteri yang selembut sutera

Andai lelaki tahu bahawa
Perempuan "queen control" harini
Adalah isteri yang paling memahami

Andai lelaki tahu bahawa
Perempuan yang tidak ambil peduli harini
Adalah isteri yang sangat mengambil berat

Dan

Andai sahaja lelaki tahu bahawa
Perempuan yang ada di depan mata pada hari ini
Adalah isteri yang akan duduk dibelakang menjadi tunjang hidupnya..

Andai lelaki tahu...

***

"Doa is the best solution.. if he comes back, he's yours..if he's not, accept it wholeheartedly.." (Mak, 2013)

But i can't.
And i just can't..

Buat perempuan perempuan di luar sana,
Sekiranya anda juga perempuan
Anda pasti akan memahami hati perempuan lain..

Dan buat lelaki lelaki
Sekiranya anda lelaki,
Fahami dan hargailah perempuan..

#NotFeelingHopeful

Tuesday, June 11, 2013

Unconcious Silence





INSIDE MY HEAD!
by The Swellers
(not an eargasm song to listen to, but i love the lyrics)

So let me just try
To explain what's been on my mind
In my defense there's some things I wish I never said
There's a thousand things that you'll never get
If a picture's worth a thousand words
I'll picture and invitation to let you in

I wish you could see inside my head
To answer all of the questions that you have
And I'm sorry about the promises
I said I would but I never did
I was wrong
I wish you could see inside my head

I've got the time
But I've got priorities
Like trying to save the world sometimes
By telling stories
But they're bound to keep you up at night
It won't work until you put up a fight
It takes a little patience to get it right

I want to help but I can't help myself
I want to help but I can't help myself



*i'm tired*

Wednesday, April 10, 2013

no title





HELLO HUMANS!




Sunday, March 03, 2013

Heart Attack

Putting my defenses up 
Cause I don't wanna fall in love 
If I ever did that, I think I'd have a heart attack 

Never put my love out on the line 
Never said yes to the right guy 
Never had trouble getting what I want 
But when it comes to you I'm never good enough 

When I don't care 
I can play him like a Ken doll 
Won't wash my hair 
Then make him bounce like a basketball 

But you make me wanna act like a girl 
Paint my nails and wear high heels 
Yes you make me so nervous that I just can't hold your hand 

You make me glow 
But I cover up, won't let it show 
So I'm putting my defenses up 
Cause I don't wanna fall in love 
If I ever did that, I think I'd have a heart attack 
I think I'd have a heart attack 
I think I'd have a heart attack 

Never break a sweat for the other guys 
When you come around I get paralyzed 
And every time I try to be myself 
It comes out wrong like a cry for help 

It's just not fair 
Brings more trouble than it all is worth 
I gasp for air 
It feels so good, but you know it hurts 

But you make me wanna act like a girl 
Paint my nails and wear perfume 
For you, make me so nervous that I just can't hold your hand 

You make me glow 
But I cover up, won't let it show 
So I'm putting my defenses up 
Cause I don't wanna fall in love 
If I ever did that, I think I'd have a heart attack 
I think I'd have a heart attack 
I think I'd have a heart attack 

The feelings got lost in my lungs 
They're burning, I'd rather be numb 
And there's no one else to blame 
So scared I'll take off and run 
I'm flying too close to the sun 
And I'll burst into flames 

You make me glow 
But I cover up, won't let it show 
So I'm putting my defenses up 
Cause I don't wanna fall in love 
If I ever did that, I think I'd have a heart attack 
I think I'd have a heart attack 
I think I'd have a heart attack 
I think I'd have a heart attack 
I think I'd have a heart attack

Saturday, February 23, 2013

Mengadu Pada Hati..


Assalammualaikum.

ini entry yang pertama since bermulanya semester kedua utk tahun ni..
Alhamdulillah..
semester yang lepas berlalu dengan jayanya.
syukur sgt sgt!
dan 
kawan kawan pun dapat keputusan yang cemerlang
Alhamdulillah Ya Rabbi



walaupun tak tersenarai dalam Dean List
sebab dean list utk UPM adalah 3.75
tp cemerlang untuk diri sendiri pon da kira bagus!
*tetapi masih tetap menyalahkan UPM sebab meletak level dekan yang terlalu tinggi*
HAHAHA

entry hari ni bertajuk
mengadu pada hati
ya
byk sgt benda yang nak di adu kan.

first of all, tahniah buat kawan kawan yang menyambung belajar ke oversea
ada yg ke England, Birmingham, Auckland, Australia dan Wellington
seronok mendengar khabar kawan kawan belajar di oversea..
new environment
new experiences..

saya masih disini..
mengejar pelangi untuk muncul di hari yang panas
mencapai bintang sedangkan diri dilautan yang dalam
mengutip intan dan permata sedangkan diri hanya sebutir kaca
ya... itu lah saya..

mungkin orang npk saya happy semacam jer
tapi dalam hati siapa yang tahu
siapa yang tahu remuknya hati saya
bila cita cita yang saya tanam selama ni
tapi orang lain pulak yang menuai

siapa tahu kecilnya hati saya
bila angan angan saya
hancur depan mata sendiri
sedangkan orang lain berseronok meng-update status di FB, Twitter dan sbgnya..
dan saya pula yang membaca 
dan berpura pura offline

siapa tahu resahnya hati saya
bila impian kedua ibu bapa saya musnah
sedangkn org lain berpelukkan sesama mereka
dan saya melarikan diri
memendam rasa sendiri..


apalah bagusnya mereka
apalah kurangnya saya..?

apalah istimewanya mereka
apalah kurangnya saya..?

apalah hebatnya mereka
apalah kurangnya saya..?

***

19 February 2013 
(hari penerbangan)

saya tidak menghantar kawan kawan saya di airport
saya takut saya menangis
menangis bukan kerana pemergian mereka
tetapi
menangis kerana saya tidak bersama mereka mengejar impian yang sama...


jom layan pic dari wellington dgn hati yang lara..










Tuesday, February 12, 2013

Eumora Soap







Eumora Soap
The Moor Bar With Hma Factor

HARGA
1 piece – RM 60.00 RM 90.00
2 piece – RM 115.00 RM 175.00
3 piece – RM 165.00 RM 255.00
1 box – RM 200.00 RM 325.00
3 box – RM 540.00 RM 975.00

kami mempunyai Hologram di setiap box
SABUN EUMORA



Sabun EUMORA merupakan sabun ALL IN ONE. Membantu wajah anda bertambah cantik dan berseri. EUMORA adalah 100% semulajadi. Bar Rawatan kulit yang mengandungi MOOR yang bagus dan mikroalga yang dihidrat (Hma), dihasilkan serta 100% diimport dari eropah. Sabun Eumora dapat membantu kulit anda mempunyai masalah berikut :
  • Kulit Muka Berkedut;
  • Berjerawat;
  • Muka Berminyak;
  • Uban;
  • Kepala Botak;
  • Kelemumur;
  • Enzema;
  • Panau
  • Kurap
  • Resdung
  • Kulit Kaki Pecah

.

KANDUNGAN EUMORA

  • Hma – Algae yg kaya dengan antioksida, vitamin dan mineral dari Europe untuk mengembalikan keremajaan dan menyembuhkan kulit;
  • Heilmoor Clay – Terdiri daripada beratus herba, bahan organic, antibiotic yang semulajadi, hormon tumbuhan dan banyak lagi. EUMORA Miracle Bar 100% Semulajadi.


.
KEGUNAAN SABUN EUMORA
  • Membantu mengecilkan pori-pori;
  • Membantu mengawal blackheads and whiteheads;
  • Membantu mengawal keseimbangan pH pada kulit;
  • Membantu mengawal masalah jerawat dan kulit sensitif;
  • Membantu mengurangkan kesan parut pada kulit;
  • Membantu mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat;
  • Membantu mengurangkan garis-garis halus / kedut pada wajah;
  • Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, psoriasis, stretchmarks, kesan selulit dan sebagainya;
  • Membantu kulit kelihatan 1 tona lebih cerah kerana proses exfoliation;
  • Membantu kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri-seri;
  • Membantu meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa anjal,sihat dan berseri;
  • Sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak;
  • Membantu mengurangkan noda-noda hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiak dan bikini line;
  • Membantu menghilangkan kehitaman di celah peha dan ketiak;
  • Membantu mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala dan menyihatkan kulit kepala;
  • Membantu melembutkan rambut dan menyihatkannnya dan merawat uban;
  • Membantu mematikan jerawat muka @ badan;
  • Membantu kurangkan kedut muka, facelift up, eyebag, dark circles, jeragat, pigmentation;
  • Membantu menegangkan muka dan menaikkan seri kulit muka;
  • Boleh dijadikan syampu untuk menjadikan rambut lebih sihat, berkilat dan lembut;
  • Membantu membuang toxin daripada kulit;
  • Membantu pembaharuan sel dan pembentukan semula colagen;
  • Membantu menganjalkan kulit badan;
  • Membantu mengurangkan lemak badan;
  • Membantu mengurangkan selulit;
  • Membantu mengurangkan bau badan;






Glutacol Collagen







Glutacol Glutathione + Collagen Drink

Harga Promosi : RM 65.00
(Harga Sebenar : RM 70.00)

Glutacol diformulasikan dari kombinasi Glutathione dan Kolagen. Glutathione memiliki manfaat positif bagi lebih daripada 68 penyakit yang berbeza. Hal ini penting dalam memberikan pertahanan dari radikal bebas, tekanan oksidatif, racun dan penyakit. Kolagen adalah anti penuaan yang kuat. Kolagen memainkan peranan penting dalam membuat kulit anda bersinar, cerah dan kulit lebih muda. Produk ini juga membantu tubuh anda untuk membakar lemak. Namun, kerana faktor-faktor seperti proses penuaan, pengeluaran kolagen alami di dalam tubuh kita berkurang dari masa ke masa, mengambil suplemen kolagen sangat diperlukan untuk merangsang pengeluaran kolagen tubuh sendiri. Ini ialah wasiat formula bagi membantu kulit anda kelihatan lebih kencang, sihat dan cerah. Produk ini juga membantu untuk menyelesaikan masalah kulit seperti kerut dan garis wajah

Apakah ada efek samping mengambil glutathione dan kolagen?
Mengambil glutacol cukup selamat. Setiap orang sepatutnya menggunakan produk ini dalam rangka mengoptimumkan kesihatan secara keseluruhan. Produk ini sering digunakan sebagai filler kosmetik untuk membuang kedut dan ketidaksempurnaan lain, dan juga boleh digunakan untuk kecantikan bibir.

Seberapa cepat saya boleh melihat hasilnya?
Mereka yang mengambil secara teratur glutathione mengakui bahwa mengambil glutathione bersama-sama dengan vitamin C selama 3 hingga 6 bulan atau lebih akan menghasilkan kulit yang lebih cerah. Namun, kesan berbeza-beza antara orang-orang; beberapa orang boleh merasakannya lebih cepat atau lebih lambat

Apakah kandungan Glutacol?
Glutacol mengandungi l Glutathione 80 MG, Collagen 1000 MG, Astaxanthin, Aloe Vera Extract, Acerola Cherry, Blackcurrant Extract, Tomato Extract, and Probiotics.

Apa bentuk glutacol dan bagaimana cara penggunaanya?
Glutacol berbentuk serbuk.  Dalam 1 kotak ada 20 sachets. Ia boleh diminum terus ke dalam mulut, atau di bancuh dengan air suam 60 ml untuk setiap sachet. Untuk hasil yang Glutacol terbaik harus dimakan terakhir pada waktu malam sebelum tidur kerana waktu puncak untuk pembaikan dan pertumbuhan semula dalam tempoh dua jam pertama tidur – dikenali sebagai kitaran alfa.

Apa yang boleh menghadkan keberkesanan glutation dalam proses pemutihan kulit?
Keberkesanan glutation dalam pemutihan dalam seseorang individu boleh dihadkan oleh tabiat tertentu seperti penggunaan rokok dan alkohol diketahui akan mengurangkan tahap glutathione dalam badan. Perokok mungkin tidak mencapai keputusan yang sama dalam proses pemutihan kulit sebagai bukan perokok. Ini bermakna perokok tidak boleh mencapai keputusan yang lebih cepat daripada bukan perokok. Yang kedua ialah penggunaan alkohol. Penggunaan alkohol boleh menjejaskan keberkesanan glutation dalam pemutihan kulit. Pendek kata, untuk mencapai keputusan yang lebih cepat kulit mencerahkan, kami menasihati pengguna untuk berhenti merokok dan mengelakkan alkohol.

Kebaikan Glutacol :

  • Anti-oksidan
  • Mengatur berat badan
  • Mencerahkan kulit
  • Memastikan sel anda berjalan lancar
  • Anti penuaan
  • Mencegah kerosakan sel badan kita
  • Muda dan kulit bercahaya
  • Membantu memulihkan kekeringan dan kerapuhan rambut
  • Meningkatkan elastiktasi dan kelembutan kulit
  • Membantu meringankan bisul, masalah pencernaan dan ginjal
  • Mengurangkan garis dan kedutan
  • Membantu untuk kesihatan gigi anda
  • Membantu kulit anda menjadi lebih putih dan halus
  • Membantu membakar lemak
  • Meningkatkan kemampuan kulit untuk melembapkan sendiri, membantu dalam penghapusan sel-sel kulit mati
  • Membantu dalam cancer chemoprotection dan rawatan kanser

Tabita Skin Care


TABITA ORIGINAL


TABITA ORIGINAL

TABITA Skin Care
(Pasti Yang Original / Asli Dari Kami)

Set Eksklusif
Harga Promosi : RM 380.00
(Harga Pasaran Malaysia : RM 400.00)
FREE POS SELURUH MALAYSIA

Set Regular
Harga Promosi : RM 340.00
(Harga Pasaran Malaysia : RM 380.00)
FREE POS SELURUH MALAYSIA

Tabita Skincare diperbuat dari bahan semulajadi seperti Japanese Papaya dan serbuk mutiara. Ia sangat berkesan untuk memutihkan kulit dan meremajakan wajah. Ia sangat popular di kalangan artis Indonesia dan selebriti. Setiap set mengandungi Day Cream, Night Cream, Facial Cleanser & Smooth Lotion. TABITA Skin Care adalah produk kecantikan yang dapat mengatasi berbagai masalah kulit yang anda alami, seperti:

  • Memutihkan kulit.
  • Menghilangkan jerawat.
  • Meratakan lubang bekas jerawat.
  • Menyamarkan dan menghilangkan flek-flek di wajah dan pigmentasi/warna kulit tidak rata.
  • Menghilangkan bekas jerawat.
  • Memberbaiki kulit Kusam.
  • Mencerahkan warna kulit.
  • Mengecilkan pori-pori.
  • Membuat kulit tampak bercahaya.
  • Meremajakan kulit.
  • Menegangkan kulit, sehingga anda terlihat lebih muda.



KANDUNGAN TABITA
  • Tabita Facial Soap – Facial soap Tabita ini mengandungi Ekstrak Papaya yang dapat memutihkan warna kulit secara semulajadi dan mengurangkan kedutan pada kulit. Keluarkan sedikit saja dan gunakan sehari 2 kali untuk mecuci wajah dan leher.
  • Tabita smooth lotion – Toner ini berfungsi untuk menghaluskan kulit. Cara menggunakannya adalah dengan diusapkan pada wajah yang telah dibersihkan menggunakan Tabita Facial Soap. Sekali pemakaian cukup 3 titis diatas kapas muka dan disapu pada wajah yang masih dalam keadaan lembab (setelah cuci muka, bilas, dan aplikasikan toner.)
  • Tabita Daily Cream – Daily Cream berfungsi sebagai Tabir Suria yang dapat menjaga kulit dari pancaran matahari dan radikal bebas yang dapat merosakkan kulit wajah. Warna tabita daily cream menyerupai warna kuning mustard. Daily cream tersedia dalam 2 ukuran, iaitu ukuran regular (25 gram) dan ukuran eksklusif (40 gram).
  • Tabita Nightly Cream – Nightly Cream mengandungi Ekstrak Papaya, Vitamin A, Vitamin C dan Vitamin E serta Benzoyl. Ekstrak papaya merupakan bahan untuk peeling secara semulajadi, Vitamin A sangat baik untuk memperbaiki kulit dari lapisan dalam kulit, Vitamin C dapat mencerahkan kulit dan membuat kulit putih merona, Vitamin E dapat menghaluskan kulit dan meremajakan kulit, dan Benzoyl dapat membantu mengeringkan jerawat. Warna tabita nightly cream menyerupai warna mutiara putih (white pearl). Nightly cream tersedia dalam 2 ukuran, iaitu ukuran regular (25 gram) dan ukuran eksklusif (40 gram).


Bedak Arab Kokuryu







Seunit : RM 57.00
2 unit : RM 110.00
(Harga Pasaran Malaysia : RM 70.00 ++)

Jenis Ton Warna : 
Orange, Blush, Sunset Tan, Amber Rose, Olive Rose, Puggy Pink


Keistimewaan Kokuryu Super Summer Cake (Bedak Arab) :
  • 3 in 1 (moisturizer, foundation, powder);
  • Tahan selama 8 jam;
  • Boleh diguna ketika solat;
  • Halal;
  • Kulit akan bertambah cantik apabila berpeluh (kalau berpeluh hanya ‘dap’kan tisu pada muka, tisu tidak akan melekat di muka);
  • Berbau wangi;
  • Selepas dipakai akan mengikut warna darah (jadi ada satu warna sahaja & sesuai untuk semua warna kulit);
  • Mengecutkan jerawat bagi yang berjerawat;
  • Muka semakin lembut & gebu;
  • Menjimatkan masa & wang;
  • Disertakan bersama span yang lembut, mudah dipakai & tidak akan kepam apabila disimpan setelah dibasahkan.


Cara menggunakannya :
  • Basahkan span
  • Sapukan span pada bedak
  • Ratakan ke seluruh muka





Monday, February 11, 2013

MP3 Hosting #3 - TuneScoop

Assalamualaikum

Hai!
hari ni nak share satu lagi cara untuk host MP3 korang
kalau sebelum ni aku ajar korang host file kat OpenDrive and apa tah satu lagi tu, tak igt plk
skarang ni  nk kita guna TuneScoop pulak
korang boleh click kt sini

dan ikut cara - cara di bawah
korang tak perlu sign up tau!
ok
layan je gambar nih



ini langkah pertama



kemudian,
pilih lagu apa yang korang nak upload





process untuk upload
tett tett tett






finally!
guna direct link tu ok!

tarra!!
siap dah 

kenapa aku guna TuneScoop?

sbb
hosting dye free
xyah sign up apa apa bagai
dan yang paling aku suka!
lagu dye cepat loading!
xde sekat sekat dan buffering
i loike!!
macam yang aku guna skarang
dekat lappy korang lagu aku sekat sekat tak?
kalau sekat sekat gak
tu bukan salah TuneScoop
tu salah internet korang
hahahah
ok sorry


hopefully korang suka jugak

okbai
:)



Sunday, February 10, 2013

T-Shirt Design

kerja kerja waktu tak de kerja
design t-shirt utk adik kesayangan

:)






Happy Chinese New Year


alololololo
comelnya plushies ular sempena tahun Ular kalendar Cina tahun ni
kan kan kan
kalau la ular yang betol tu comel macam ni kan seronok
hahaha

ok
entry ini pendek je
di kesempatan yang ada ni
aku nak wish

HAPPY CHINESE NEW YEAR
untuk sahabat sahabat yang beragama buddha dan berbangsa cina
my BFFs
Chong Su Ping
(yang sekarang study kat Toronto)
Low Kah Yan
Chew Tsyr Han
Cheong Yew Kam


so kat sini aku nak share lah sedikit info tentang Tahun Ular

Ancient Chinese wisdom says a Snake in the house is a good omen because it means your family will not starve. This could be taken metaphorically to mean that a Snake could never have a problem with his family starving because he is such a great mediator, making him good at business. Or it could mean that a Snake would be willing to sacrifice his possessions, something the Snake has a lot of, in order to pay for his family’s food. Any way it is interpreted is representative of the Snake’s character and is a measure of the value he puts on his material wealth. The Snake is keen and cunning, quite intelligent and wise.
Years of the Snake  
Snake Years are sixth in the cycle, following the Dragon Years, and recur every twelfth year. The Chinese New Year does not fall on a specific date, so it is essential to check the calendar to find the exact date on which each Snake Year actually begins.
1905*1917*1929*1941*1953*1965*1977*1989*2001
THE SIGN OF THE SNAKEThe Snake is the intuitive, introspective, refined and collected of the Animal Signs. They are attractive people who take cries with ease and do not become flustered easily. They are graceful people, exciting and dark at the same time.
Contemplative and private, the Snake is not outwardly emotional. He can appear cunning and reticent and works very modestly in the business environment. The Snake will plot and scheme to make certain things turn out exactly as they want them to. They are not great communicators and can become quite possessive when they set their minds on achieving the interest of a partner.
SNAKE FACTS:People born in the Year of the Snake share certain characteristics. The Snake Sign is an abbreviated way of characterizing that individual’s personality. Following are features associated with the Sign of the Snake.
  • Sixth in order, Chinese name—SHE, sign of the sagacity
  • Hour—9am-10:59am Month—May
  • Western Counterpart—Taurus

CHARACTERISTICSAcute, Aware, Cunning, Proud, Vain, Vicious
EAST MEETS WEST 
ARIES SNAKEThis combination brings forth bravery and motivation. Snakes like to make money and are more apt to do so when trying to accomplish a reward. They are fairly open-minded with their money and make great stay-at-home parents. 
TAUREAN SNAKEThese Snakes remember everything for they have quite a vivid memory. Don’t underestimate the capabilities of this Snake, for he will forge on until he gets what he wants 
GEMINI SNAKEThese Snakes can talk their way out of anything, so a confrontation with them is a lost cause. They are well-educated and a bit amenable, making them quite intriguing. 
CANCERIAN SNAKEThese Snake love to be recognized for their efforts. For them, working hard to provide for their family is first priority. 
LEONINE SNAKEConfident and proud, the Leonine Snake hates to come in second place. They fuel on kudos from others, but will become a bit obnoxious if it goes to their heads. 
VIRGO SNAKEThese Snakes love to tell others what to do. They enjoy using their energies to run a successful organization and use their intelligence to improve their title and rank at work. 
LIBRAN SNAKEOne of the most beautiful breeds of the Snake, Libran Snakes are graceful and kind. They are always being pursued by someone interested in them and fall deeply in love with the right partner. 
SCORPIO SNAKEThese individuals have hidden emotions and feelings that rarely ever surface. They are quite guarded with their thoughts and opinions and do not upset easily. 
SAGITTARIAN SNAKEBorn with great taste in everything, these Snakes are the classy and sophisticated of the breed. They enjoy cultural things and will find a partner who will share the same ideals. 
CAPRICORN SNAKEThese Snakes build their bank accounts through organization and motivation. They can be seen as snobby, when in reality they are simply the quiet types. 
AQUARIAN SNAKEIntelligent and open-minded, Aquarian Snakes like to have a partner to depend on. However, they hate to be tied down and need to have space. 
PISCEAN SNAKEThese Snakes are compassionate and sensitive to the needs of others. They take everything quite emotionally and when they fall in love, they are committed comopletely.




Artikel ini di share dari sini

p/s : Jangan lupa main game snake kat google homepage



 

Template by Unconscious Mutterings