Pages

leave your foot step here

Thursday, March 15, 2012

..dan jari pun mula menaip




pssss!
Entry ni di tulis sambil mendengar lagu Yuna
Terukir Di Bintang
HAHAHA

ok, gambar di atas tiada kene mengena dengan entry ini.
terima kasih


sudah lama tak update kan?
(ayat cliche)
aku baru teringat kat blog ini setelah menyedari bahawa jari jemari ku tidak lagi runcing!
HAHAHA

serious weyh! 
jari aku....debab debab belake!
so, kene la bagi exercise dengan menaip blog kann?
tak gitu jahh?

actually,
saya baru balik from vacation
not really a vacation
but un-plann-able road trip gitu.
a lot of things happen
(ayat menipu)
HAHA
tak de pe pun yang happen sebenarnya
but
i did enjoy the trip
plus,
hantar internship report kat kuantan
meet my friends there
its getting funnier how they were not changing
except me....in term of...errr...size..maybe...
(enuff! enuff!)
HAHAHA
ye...saya mengaku
saya diantara yang sedang membesar di kalangan mereka
T_T
terima kasih kerana menyedarinya
kui kui kui
BUT
i planned to kurus!
serious nih!
jogging atas katil....boleh?
HAHAHA

oouuhh yerrpp
saya bakal memulakan profession sebagai guru ganti
bermula hari isnin depan.
HAHA
like seriously??
HAHAHA
ye 
serious
saya akan mengajar budak budak darjah 1 dan darjah 2
aaaaaa....
acaner tuh?
xpa, kite tunggu dan lihat jer camne Cikgu Anis mengajar nanti
HAHAHA
wish me a luck tau!






signature
 

Template by Unconscious Mutterings